CALIDO MARIS HOTEL

Antalya, Turkey
CENGER MEVKII MANAVGAT/ANTALYA,07600 , ANTALYA, TR
Manavgat view on map
from
R314253ZAR
2 adults
Локација: Хотелот се наоѓа во областа Сиде. Приближно е 75км од аеродромот во Анталија. 20kм од центарот на Сиде. Сместување: Хотелот располага со вкупен број на 430 соби. Услуга: All inclusive (се вклучено) Плажа: На 150м од хотелот. Хотелска приватна песочна плажа и ситни камчиња, со чадори лежалки и пешкири. Се поминува преку тунел под патот. Спорт и забава: Внатрешни и надворешни базени за возрасни и деца, тобогани, фитнес центар, сауна.

show more

It is the responsibility of the hotel chain and/or the individual property to ensure the accuracy of the photos and information displayed. AfricaStay is not responsible for any inaccuracies or misrepresentation with regards to this data.

All rates and availability are subject to change.

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
search
30
search
Request Quote