DELPHIN PALACE

Antalya, Turkey
KEMERAGZI MEVKIIi LARA BEACH, KUNDU
from
R748831ZAR
2 adults
Локација: Хотелот се наоѓа во Лара. Приближно е 13км од аеродромот во Анталија. 18kм од центарот на Анталија. Сместување: Вкупниот број на соби е 557. Услуга: Ultra All inclusive (ултра се вклучено) Плажа: Пред плажа. Хотелска приватна песочна плажа на делови со ситни камчиња, бесплатни чадори, лежалки и пешкири. Спорт и забава: 3 надворешни и 1внатрешен базен, 3 базени за деца, Аква парк со тобогани...

show more

It is the responsibility of the hotel chain and/or the individual property to ensure the accuracy of the photos and information displayed. AfricaStay is not responsible for any inaccuracies or misrepresentation with regards to this data.

All rates and availability are subject to change.

Request Quote