LONICERA WORLD HOTEL

Antalya, Turkey
Türkler Mah., Fuğla Mevkii, Sipahioğlu sok, 4
Alanya area view on map
from
R1711432ZAR
2 adults
Локација: Хотелот е лоциран во регионот Инченкум, 98km од аеродромот Анталија и 20км од Аланија. Услуга: All Inclusive (се вклучено) на база на шведска маса за појадок, доцен појадок, снекови во текот на денот, ручек, вечера, попладневни снекови, касно бифе во Lonicera Ресортот, локални алхохолни и безалхохолни пијалоци до 02.30, некои увезени пијалоци, сладолед во одредени часови од денот. Плажа: Приватна плажа, песочна со лежалки и чадори за сонце, пешкири за плажа, душеци се бесплатни. Приватните павиљони се доплаќаат.

show more

It is the responsibility of the hotel chain and/or the individual property to ensure the accuracy of the photos and information displayed. AfricaStay is not responsible for any inaccuracies or misrepresentation with regards to this data.

All rates and availability are subject to change.

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
8557ZAR
*price per person
Request Quote