VIKING PARK HOTEL

Antalya, Turkey
SAHIL CADDESI, 15
from
R115096ZAR
2 adults
Локација: Хотелот се наоѓа во туристичкото место Кириш, оддалечен е 6 км од центарот на Кемер, 63 км од аеродромот во Анталија и 200 м од плажа. Сместување: Хотелот се состои од една зграда (4 ката), со вкупно 128 соби за сместување на своите гости. Собите се реновирани во 2018 година. Услуга: All Inclusive во период од 10:00-23:00 часот. Плажа: Сопственa песочно-камчеста плажа, оддалечена 200 метри од хотелот. Користење на лежалки и чадори - бесплатно.
0
0<
<

show more

It is the responsibility of the hotel chain and/or the individual property to ensure the accuracy of the photos and information displayed. AfricaStay is not responsible for any inaccuracies or misrepresentation with regards to this data.

All rates and availability are subject to change.

Request Quote