SIDE SUN

Antalya, Turkey
Kumköy-ılıca 07330 Manavgat/ANTALYA,
from
R1704286ZAR
2 adults
Локација: Хотелот се наоѓа во областа Сиде. Приближно е 60км од аеродромот во Анталија. 4kм од центарот на Сиде. Сместување: Хотелот располага со вкупен број на 210 соби, сите во една зграда. Услуга: All inclusive (се вклучено) Плажа: Пред хотелот. Хотелска приватна песочна плажа (дел од плажата со ситни камчиња) со чадори, лежалки и пешкири. Спорт и забава: Внатрешен и надворешен базен за возрасни и деца, лизгалки на вода...

show more

It is the responsibility of the hotel chain and/or the individual property to ensure the accuracy of the photos and information displayed. AfricaStay is not responsible for any inaccuracies or misrepresentation with regards to this data.

All rates and availability are subject to change.

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
search
23
search
24
search
25
search
26
search
27
search
28
search
29
search
Request Quote